Overige weerstations

KerstSint

Overige weerstation kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Weerstation Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Balance Rf-ws112 Zendergestuurd Weerstation
  Zendergestuurde klok Dag- / datumaanduiding Binnentemperatuur en luchtvochtigheid Buitentemperatuur en luchtvochtigheid door middel van draadloze sensor (bereik max. 30 m. in open veld) Weersvoorspelling Luchtdruk inclusief historie Verlichting Inclusief 2 sensoren Inclusief adapter Exclusief batter..
  € 48,95
 • Balance Rf-ws31 433 Mhz Weerstation
  Radiogestuurde klok, voor het weergeven en opslaan van binnen-en buitentemperatuur en luchtvochtigheidsgraad, die ook datuminformatie geeft. De weersvoorspelling wordt middels symbolen en luchtdrukaanduiding in hPa weergegeven en slaat de historie op. Inclusief adapter.Weersvoorspelling Barometrisch..
  € 48,95
 • Braun BNC013-RC Radiografisch Weerstation Wit
  Dit weerstation van Braun is tevens te gebruiken als klok/wekker. Het weerstation is wereldwijd radiografisch gestuurd (RC) en heeft een 12/24 uurs LCD display. Het weerstation toont de tijd, wektijd en binnen- en buitentemperatuur/luchtvochtigheid. De wekker heeft sluimer functie, backlight verlich..
  € 105,95
 • Braun BNC013-RC Radiografisch Weerstation Zwart
  Dit weerstation van Braun is tevens te gebruiken als klok/wekker. Het weerstation is wereldwijd radiografisch gestuurd (RC) en heeft een 12/24 uurs LCD display. Het weerstation toont de tijd, wektijd en binnen- en buitentemperatuur/luchtvochtigheid. De wekker heeft sluimer functie, backlight verlich..
  € 105,95
 • Hama 75299 LCD Thermometer Penhouder
  DCF Klok: Nee Kleur: Zilver Meetbereik: 0?C - 50?C Buitensensor: Nee Kleur Display: Nee Extra Functie: Programeerbaar verjaardag herinnering..
  € 14,95
 • Knig Kn-ws106 Weerstation met Datumweergave en Alarmfunctie
  Dit weerstation geeft niet alleen de binnentemperatuur weer, maar ook de datum en de tijd. Het station heeft tevens een kalenderfunctie en een alarm met sluimerfunctie...
  € 11,95
 • Knig KN-WS500 Draadloos Weerstation
  Zie onmiddellijk wat voor weer het buiten is, of bekijk de temperatuur en luchtvochtigheid binnen. Daarnaast is het weerstation uitgerust met een radio gestuurde klok zodat je altijd de juiste tijd hebt. De kalender loopt tot 2099, en het weerstation slaat de trend in luchtdruk en temperatuur op. In..
  € 31,95
 • Knig KNWS100 Weerstation
  Binnentemperatuur weergave Tijd, datum, maand, alarm en snooze functies 12/24 uur keuze Temperatuur en hygrometer Back light Werkt op: 2 x AA batterijen (excl.) Afmeting: 8.30 x 4.40 x 15.2 cm..
  € 14,95
 • Alecto WS-1050 Draadloos Weerstation
  Eigenschappen: - Batterij bijna leeg indicatie - Draadloze buitensensor (443MHz) - Garantie: 2 jaar - Merk: Alecto - Temperatuurweergave binnen en buiten - Weergave in °C of °F..
  € 20,95 € 17,50
 • Knig KN-WS540 DCF-Gestuurd Draadloos Weerstation
  Dit DCF-gestuurde weerstation laat onmiddellijk zien wat voor weer het buiten is en geeft ook de temperatuur en de luchtvochtigheid in de kamer weer. Het weerstation beschikt over een kalender die loopt tot het jaar 2099 en heeft tevens een ingebouwde barometer en een blauwe LED back light. Het weer..
  € 36,95
 • Cresta DTX 370 WH Draadloos Weerstation Wit
  ..
  € 44,50 € 39,95
 • Alecto WS-1500 Draadloos Weerstation
  Weerstation met draadloze buitensensor Kleurendisplay Binnen- en buitentemperatuur Luchtdruk en luchtvochtigheid Geanimeerde weersvoorspelling Radiogestuurde klok met datum en alarm Weergave laagste en hoogste gemeten temperatuur Displayverlichting Instelbaar op ?C en ?F Werkt op batterijen..
  € 60,95